Sadržaj na internetskojstranici www.martifarm.hr je informativne naravi, a stranica je namijenjena vama kao usluga dijeljenja informacija sa zainteresiranim stranama u farmaceutskoj industriji.

Sigurnost podataka

Zajamčena je potpuna sigurnost vaših osobnih podataka. Marti Farm d.o.o. cijeni vašu privatnost i zato su vaši podaci kod nas uvijek pažljivo zaštićeni. Sve posredovane informacije zaštićene su od pristupa treće strane, što vam osigurava bezbrižno i nesmetano poslovanje s pružateljem usluga.

Ova pravila o privatnosti mogu se izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave ili obavijesti. Upotrebom ove internetske stranice nakon izmjene ili dopune korisnik potvrđuje da je suglasan s izmjenama i dopunama.

Zaštita vaših osobnih podataka podrazumijeva sljedeće:

  • Nikada nećemo zloupotrebljavati vaše osobne podatke na bilo kakav način.
  • Vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada davati bilo kojoj trećoj strani.
  • Vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu.
  • Nećemo vam slati e-poštu na koju se niste prijavili.
  • Bilo kada se možete brzo i lako odjaviti s bilo koje od naših lista e-pošte.

Sve naše mrežne aktivnosti u skladu su s europskim zakonodavstvom (Direktive 95/46/EZ i 2002/58/EZiEuropski sporazumi ETS 108, ETS 181, ETS 185 i ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju itd.). Rukovanje informacijama koje davatelj dobiva o vama kada posjetite i koristite se našom internetskom stranicom podliježe politici privatnosti.

Upotreba usluga treće strane

Marti Farm d.o.o. može upotrebljavati usluge trećih strana kako bi (a) upravljao i održavao poslužitelja(e)na kojemu se nalazi internetska stranica, (b) omogućavao kolačiće, oglašivačke poslužitelje,  prazne GIF-ove (engl. clear GIFs) i mrežne signale (engl. web beacons) smještene na našoj internetskoj stranici i (c) prikupljao neosobne podatke o vašoj upotrebi stranice. Treća strana zatim prosljeđuje prikupljene neosobne podatke, skupne podatke i/ili ostale informacije u Marti Farm d.o.o.

Izjava o privatnosti

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju kao pojedinca, a uključujuvaše ime i prezime, e‑adresuili poštansku adresu i sl. Pružatelj usluga ne prikuplja osobne podatke osim ako ste mu vi to omogućili, odnosno ako se s tim složite, npr. prilikom prijave na e-novosti.

Opći uvjeti poslovanja

Općenito

Opći uvjeti poslovanja sastavljeni su u skladu s važećim propisima Republike Hrvatske u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i na temelju preporuke i međunarodnih kodova za e-poslovanje.

Internetskom stranicom upravlja Marti Farm d.o.o.

Sadržaj stranice i intelektualno vlasništvo

Stranica može sadržavati tekstove, slike, fotografije, crteže, grafikone, videozapise, audiozapise, značajke, razne podatkovne datoteke i ostale slične sadržaje (skupno: Sadržaj stranice). Stranicu možete pretraživati i pohranjivati njezin sadržaj isključivo za osobnu upotrebu pod uvjetom da ne izmjenjujete istaknute oznake autorskih i ostalih srodnih prava.

Poveznice na ostale stranice

Naša stranica može sadržavati poveznice koje omogućuju korisnicima povezivanje s ostalim stranicama kojima upravljamo i stranicama u vlasništvu naših partnera i/ili trećih strana (skupno: Povezane stranice).

Molimo obratite pozornost na to da odabirom ponuđene povezane stranice napuštate našu stranicu pri čemu automatski prestaju važiti Uvjeti korištenja u svezi s daljnjom upotrebom povezane stranice.

Izjava o odricanju odgovornosti

Iako ulažemo sve razumne napore kako bismo omogućili točnosti i ažurnost sadržaja internetske stranice, ne snosimo nikakvu odgovornost za točnost rezultata ili čitljivost stranice ili njezinog sadržaja. Upotrebom ove stranice svjesni ste mogućnosti ljudskih i strojnih pogrešaka, zastoja, prekida i gubitaka, uključujući nenamjernog gubitka ili oštećenja podataka, i suglasni ste da ne odgovaramo ni za kakve računalne nepravilnosti uzrokovane vašom upotrebom ove stranice.

Sloboda izbora

Vi kontrolirate informacije koje pružate o sebi. Ako se odlučitena neposredovanje određenih informacija pružatelju usluga, nećete biti u mogućnosti pristupiti nekim mjestima ili značajkama internetske stranice.

Automatsko bilježenje podataka(neosobnipodaci)

Kad god pristupate internetskoj stranici, općeniti neosobni podaci (preglednik korisnika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta na stranicama, posjećene stranice) bilježe se automatski. Ove informacije upotrebljavamo u svrhu mjerenja atraktivnosti naše internetske stranice i poboljšanja njezinog sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci nisu podložni daljnjem razmatranju i ne otkrivaju se trećim stranama.

Kolačići

Kolačići su neprimjetni dokumenti koji se privremeno pohranjuju na tvrdom disku i omogućuju prepoznavanje vašeg računala kada sljedeći put posjetite našu internetsku stranicu. Pružatelj upotrebljava kolačiće samo kako bi prikupio informacije koje se odnose na upotrebu internetske stranice.

Naša stranica upotrebljava podatke servisa Google Analytics za remarketing oglasa, što znači da na osnovi vaših posjeta stranici možete vidjeti oglase za Enterosgelna Googleovojoglašivačkoj mreži ili drugim internetskim stranicama koje upotrebljavaju ovu vrstu oglašavanja. U ovu svrhu upotrebljavaju se kolačići kao što su kolačići Google Analyticsa ili neki drugi strani kolačići, kao što su kolačići DoubleClik, pomoću kojih se optimiziraju prikazi oglasa na stranicama koje posjećujete i bilježe vaši posjetiovim stranicama.

Na osnovi vaših zabilježenih interesa također se koristimo podacima oglašivačkih servisa Googlea i podacima trećih stranica (npr. starost, spol i interesi) u kombinaciji sa servisom Google Analytics za bolje razumijevanje, analizu i optimizaciju oglašavanja i rada naše stranice.

Sigurnost

MartiFarm d.o.o. ulaže sve napore kako bi se osigurala sigurnost vaših osobnih podataka. Vaši podaci su kontinuirano zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja, manipulacije i neovlaštenog pristupa ili neovlaštenog otkrivanja.

Maloljetnici

Maloljetnici ne bi smjeli davati nikakve osobne podatke na ovim stranicama bez dopuštenja roditelja ili skrbnika. MartiFarm d.o.o. nikada neće svjesno prikupljati osobne podatke maloljetnih osoba ili na bilo kakav način upotrebljavati podatke ili ih otkrivati trećoj strani bez njihovog dopuštenja.

Pravo na informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja u svezi s našom politikom zaštite privatnosti ili o tome kako obrađujemo vaše osobne podatke, slobodno nam se obratite na info@martifarm.com ili +385 (0)1 2420890.

Bit ćete obaviješteni u skladu s vašim zahtjevom – u pisanom obliku i u skladu s važećim zakonodavstvom – o tome koji podaci, ako postoje, su bili prikupljeni tijekom posjetanašoj internetskoj stranici.

Objavljivanje izmjena

Svaka izmjena u našim pravilima o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na ovim internetskim stranicama.

Upotrebom internetske stranice korisnik prihvaća i suglasan je s cjelokupnim sadržajem ove politike privatnosti.

Posljednja izmjena: listopad 2017.